Ajankohtaista

JCDecaux uudisti nettisivunsa – parempaa käyttökokemusta ja selkeyttä

Kirjoittanut JCDecaux Finland | Sep 16, 2024 2:22:39 PM

JCDecaux on toteuttanut merkittävän uudistuksen verkkosivuillaan, jonka tavoitteena on tarjota entistä laadukkaampi, selkeämpi ja inspiroivampi kokemus asiakkailleen. Uudistus kohdistuu erityisesti etusivuun sekä tuoteosioon, ja sen tarkoituksena on helpottaa tiedon löytämistä sekä tehdä ratkaisuiden ja verkoston selaamisesta miellyttävämpää ja intuitiivisempaa.

Uudistunut etusivu: Ensisilmäyksellä kattava kuva JCDecaux’sta

Etusivu on saanut uuden ja selkeämmän rakenteen, joka esittelee yhdellä vilkaisulla JCDecaux’n peiton ja tavoittavuuden ympäri Suomen. Tämä visuaalisesti houkutteleva ja selkeä esitystapa antaa asiakkaille nopean käsityksen yrityksen ulkomainosratkaisuista ja peitosta. Lisäksi sivuston käyttäjät pääsevät helposti käsiksi inspiroiviin osioihin, kuten Ajankohtaiset ja Asiakastarinat, jotka tarjoavat syvempää tietoa yrityksen tarjoamasta, uutisista sekä asiakascaseista. Näiden osioiden yksinkertaistettu näkymä tekee sivuston selaamisesta sujuvampaa.

Tuoteosio: Selkeyttä ja helposti löydettäviä ratkaisuja

Tuoteosion uudistus on suunniteltu helpottamaan JCDecaux’n tarjoamien ratkaisuiden ja tuotteiden löytämistä. Tuotevalikoima on nyt esitelty selkeämmin, ja asiakkaiden on helpompi löytää tarvitsemaansa tietoa sekä tuotteita. Mediaratkaisu ja Kohderyhmä -osioiden alle on lisätty helposti saavutettavia esimerkkejä klassisen ja digitaalisen ulkomainonnan yhdistämisestä, mikä korostaa JCDecaux’n tarjoamien ratkaisuiden monipuolisuutta ja joustavuutta.

Uudistuksen yhteydessä tuoteosioon on myös lisätty runsaasti kuvia, jotka ovat helposti asiakkaiden käytettävissä. Nämä visuaaliset materiaalit helpottavat asiakkaita suunnittelemaan ja toteuttamaan omia ulkomainoskampanjoitaan tehokkaammin JCDecaux’n ratkaisuilla.

Uudet verkkosivut ovat nyt nähtävillä osoitteessa www.jcdecaux.fi.