Siirry suoraan sisältöön

JCDecaux'n digitaalisuus hallitsee Helsinkiä

JCDecaux'in digitaalinen mainospinta Lauttasaaressa kauppakeskus Lauttiksen ulkopuolella.

JCDecaux on ottanut merkittävän askeleen eteenpäin laajentamalla digitaalista mainosverkostoaan Helsingin alueella. Yli 1440 digitaalisella näytöllä varustettu verkostomme kattaa nyt entistä suuremman osan pääkaupunkiseutua, muodostaen pääkaupunkiseudun tavoittavimman digitaalisen ulkomainosratkaisun. Tämä laajennus ei ainoastaan lisää vaikuttavuutta, vaan luo myös ennennäkemättömän peiton ydinkeskustasta ja kantakaupungista esikaupunkialueille.

JCDecaux'n laajentunut digitaalinen verkosto on suunniteltu maksimoimaan toisto ja tavoittamaan kaupunkilaiset ulkona siellä, missä he viettävät aikaa – matkalla kotiin, töihin ja vapaa-ajalla. Digitaalinen läsnäolomme on nyt vahvimmillaan ja kattaa kaikki keskeiset kulkureitit ja kohtaamispaikat arjessa ja ostopolun varressa.

helsinki_easton_kauppakartanonkatu_3

Pysäkkikatoksiin asennetut uudet diginäytöt mahdollistavat, että brändisi näkyy siellä, missä kaupunkilaiset tekevät päätöksiään – olivatpa he sitten matkalla töihin, ostoksille tai harrastuksiin. Tämä ulkomainosratkaisu on optimoitu tarjoamaan brändille kustannustehokkaasti Helsingin kattavin näkyvyys. Uusien sijaintien ja laajentuneen peiton ansiosta vaikutusalueemme kattaa nyt tuplamäärän helsinkiläisiä, varmistaen entistä suuremman toiston ja huomioarvon kaupunkilaisten keskuudessa.

Ota Helsinki haltuun ensimmäisten joukossa ja hyödynnä huikea tutustumisetu: syyskuun ajalle ostettaviin kampanjoihin (viikot 36–39) lisää impressioita +20%! Ota yhteyttä myynti@jcdecaux.com

helsinki_herttoniemi_liikenneympyra_1

 

Lue lisää aiheeseen liittyvää sisältöä